Rems España, S.A.U. - Compactadores de corrons

Rems Picus S3

Perforadores elèctriques amb diamant: guiat a mà o amb columna

Fotografia de Perforadores elèctriques amb diamant
Eina elèctrica potent i manejable, per perforar nuclis, p. ex. formigó, formigó armat, murs de tot tipus, pedra natural, asfalt, paviments de tot tipus. Per perforar en sec o mullat, guiat a mà o amb columna per a perforadora. Per a instal·lació i indústria. Formigó, formigó armat fins a Ø 152 (200) mm. Murs i uns altres fins a Ø 250 mm.

Màquina accionadora universal. Utilitzable en qualsevol lloc, en racons estrets, ran de paret. Extremadament versàtil i potent, p. ex. perforar formigó armat, maçoneria i altres materials. Per a instal·lació de canonades i conducció de cables, canalitzacions d'aire, proves de perforació.

Només un tipus de corona perforadora de diamant universal per a totes les màquines accionadoras Rems Picus i les màquines accionadoras adequades d'altres fabricants. Per això senzill, magatzematge econòmic.

Engranatge estable amb 3 escalonaments, lliure de manteniment, per a l'elecció òptima de la velocitat en càrrega segons el diàmetre de perforació. Velocitat en càrrega de la claveguera perforador 530 min-1, 1.280 min-1, 1.780 min-1. Protecció de bloqueig mitjançant embragatge lliscant de seguretat. Interruptor polsador amb mecanisme inmovilizador. Cable d'alimentació amb interruptor protector de persones (PRCD) integrat.