Fluke Ibérica, S.L. - Analitzadors i comprobadors de xarxes informàtiques

Fluke EtherScope

Paquet de comprovacions: crea noves oportunitats de mercat per a distribuïdors

Fotografia de Paquet de comprovacions

Fluke Networks presenta funcions per al seu guardonat EtherScope Network Assistant, que ajuda a distribuïdors de valor afegit i integradors de sistemes a ampliar els seus negocis d'instal·lació de xarxes. Aquests distribuïdors i integradors que es dediquen a instal·lar noves xarxes descobriran que les noves funcions de l'analitzador EtherScope els permet instal·lar, validar i documentar les instal·lacions LAN amb major rapidesa i a un cost inferior. Gràcies a l'eina de rendiment del servei d'EtherScope és possible validar el rendiment de la xarxa LAN durant la instal·lació. Els instal·ladors, integradors i distribuïdors de sistemes de valor afegit utilitzen aquesta eina per demostrar i documentar que aquests serveis de xarxa que són essencials per al funcionament correcte de LAN (DHCP, DNS, Web) estan disponibles i són eficaços. En complementar aquesta funció amb la comprovació del rendiment d'Ethernet, els instal·ladors de xarxes obtenen una nova i potent combinació d'eines per verificar que la infraestructura de la xarxa s'instal·la i configura correctament. Amb la validació i la documentació corresponent es garanteix que el funcionament de la xarxa LAN sigui com es preveia en el seu disseny: eficaç, amb menys incidències i major satisfacció per part d'usuaris i clients.

EtherScope Network Assistant captura els resultats d'aquesta validació i els converteix en documentació fàcil d'interpretar que caracteritza minuciosament el rendiment dels enllaços WAN i LAN durant l'engegada. Qualsevol problema de rendiment que el client detecti posteriorment, podrà acarar-se amb en aquesta documentació d'engegada. La documentació de validació serveix com a prova que un projecte s'ha finalitzat satisfactòriament.

El paquet ampliat de comprovacions de rendiment d'Ethernet ofereix noves comprovacions d'instal·lació. Ara els usuaris poden mesurar i comprovar el rendiment d'extrem a extrem d'Ethernet amb els nous procediments RFC 2544 i altres comprovacions avançades que inclouen índex de fluctuació i errors de bits, amb criteris personalitzats d'aptitud/ fallo. L'analitzador EtherScope també pot combinar-se amb un reflector de paquets Gigabit LinkRunner Pro de baix cost per realitzar comprovacions d'extrem a extrem. El reflector de paquets intel·ligent LinkRunner Pro pot utilitzar-se en xarxes de nivell 2 i 3 a un preu que permet als instal·ladors utilitzar diversos enllaços o equipar a diversos tècnics de camp.