Yaskawa Ibérica, S.L.U. - Terminals d'interfície home-màquina (HMI) i pantalles

Panells tàctils: per als camps de la visualització i control

Fotografia de Panells tàctils
Vipa ofereix en la seva gamma de panells tàctils les més altes prestacions tant en programari com en maquinari, convertint-los en la solució ideal per a totes les àrees d'aplicació dins del camp de la visualització i control. La carcassa d'alumini fos i la protecció IP65 en la part frontal proporcionen una alta robustesa i funcionament fiable en els entorns de treball més durs.

La velocitat de processament i la capacitat de memòria són unes altres de les característiques d'aquests panells: processadors XSCALE de 520/800 MHz, memòria RAM de 64/128 MB i memòria flaix de 6Mb/2Gb depenent del tipus, asseguren un funcionament òptim de les aplicacions de visualització més complexes.

En el camp de les comunicacions també es mostren imbatibles: els ports integrats MPI, Profibus, Ethernet (amb switch de dos ports a partir de 8,4”), CA, USB, RS232 i RS422/485 així com tots els drivers de comunicació pels PLC’s més importants del mercat asseguren la comunicació amb qualsevol dispositiu.

Tots els panells incorporen el sistema operatiu WindowsCE 5.0 o 6.0 i runtime de visualització Movicon 11 o ZenON 6.22. En tractar-se d'una plataforma oberta les aplicacions de visualització poden realitzar-se amb els programaris de visualització de Movicon 11, ZenON o en qualsevol llenguatge d'alt nivell .NET. Els panells estan disponibles des de 5,7” STN LCD monocrom/color TFT a 12,1” color TFT. A més permeten la seva integració tant en forma horitzontal com a vertical.