Pepperl + Fuchs, S.A. - Ordinadors de Panell (Panell PCs)

Termex TX1107

Panells d'ordinador: capacitat de xarxa, basada en panell d'operador de Windows

Fotografia de Panells d'ordinador

Igual que el seu predecessors, el panell d'operador Termex TX1107 s'utilitza principalment en la indústria química, farmaceútica, en les indústria de processament del petroli i del gas, en el sector de l'enginyeria mecànica així com en la producció i elaboració d'aliments.

De disseny compacte, està equipat amb una pantalla de 17,8 cm, amb una CPU d'alt rendiment així com una pantalla de color TFT d'alta resolució, opcionalment amb funcionalitat tàctil. Les assignacions de teclats personalitzats i individualitzats es poden realitzar directament des de fàbrica. La unitat està dissenyada per a la seva instal·lació en panell però també és possible el seu muntatge en caixa d'acer inoxidable. L'equip TX1107 està equipat amb Windows 7. Se sol utilitzar en conjunció d'un PLC. La instal·lació completa i integrada també es pot realitzar de forma, remota a través de la xarxa.

Té instal·lades interfícies Ethernet i USB. A més hi ha disponibles altres 2 slots per a interfícies específics del client. Com a mòduls, dues interfícies TTY (exi and exe) estan inicialment disponibles, a través dels quals es poden connectar p.i. lectors manuals de codis de barres. No es necessita barreres o alimentació exterior.

Més enllà de la visualització d'imatges del procés, aquest es pot controlar activament amb el panell d'operador Termex TX1107. Les fulles de funcionament es poden crear convenientment usant el programari de planificació Termexpro. Aquest programari és una eina per al desenvolupament d'aplicacions que uilizan tipus de dades estandarditzades d'acord amb DIN EN 61131-3. Compta amb un simulador de PLC i permet la creació de projectes en 32 idiomes. Els recursos lingüístics del projecte es poden exporter i importer de nou en el projecte després de la seva traducció externa.