FANUC Iberia, S.L.U. - Robots per paletitzar

M-410iB/140H

Paletizadores d'alta fiabilitat: innovador robot de 5 eixos

Fotografia de Paletizadores d'alta fiabilitat
El paletizador M-410iB/140H ha estat dissenyat per les més altes cadències en aplicacions de paletizado de caixes i sacs. Paletizado d'òptima productivitat El M-410iB/140H és el més ràpid de la seva categoria. Amb un patró de referència 400 x 2000 x 400 mm podem obtenir un cicle màxim de 1900 cicles/hora. El seu innovador sistema de 5 eixos combina les millors prestacions amb un disseny estilitzat per a estalvi d'espai.

El M410-iB/140H comparteix el seu disseny d'alta fiabilitat amb altres models com el R-2000iB i M-900iA, provats sota les més dures condicions en fàbriques d'automoció, fosa, forja i altres indústries. Paletizado flexible, el gran abast i la seva elevada capacitat de càrrega permeten donar solució a un gran tipus d'aplicacions de paletizado, també pot manipular multitud de grandàries de caixes i sacs, i fins i tot diferents caixes al mateix temps.

Aquest últim model de les sèrie de paletizadores poden manipular capes intermèdies, atendre diferents palets, cintes de subministrament i de sortida. Estalvi d'espai i diners El seu disseny estret del braç i nina permet estalviar l'espai disponible, i l'articulació de l'eix J4 propera a la nina i la rigidesa de l'eix J3 en el braç, facilita el muntatge d'equipaments addicionals, mànegues i pneumàtica per a l'arpa.

Gràcies al seu disseny estilitzat, aquest innovador robot de 5 eixos, permet aprofitar al màxim l'altura disponible en llocs amb sostres baixos. Aquest robot disposa també d'un sistema de cablejat integrat que ha estat canalitzat per l'interior del braç des de l'eix J1 fins a l'eix J4, permetent una instal·lació ràpida i evitant trencaments de cablejats externs innecessaris, a més de reduir temps d'engegada i estalvi de costos.