RS Iberia, S.A. - Semiconductors discrets (transistors, triacs, tiristors, díodes, LED, ...)

Texas Instruments CC3000

Mòduls sense fils: simplifiquen la connexió a Internet

Fotografia de Mòduls sense fils
RS Amidata ofereix la gamma de productes SimpleLink WiFi CC3000 de Texas Instruments (TU).

El mòdul TU CC3000 és un processador de xarxa sense fil autònom 802.11 que simplifica i accelera la implementació d'un accés a Internet. Aquesta gamma minimitza els requisits de programari del microcontrolador host (MCU), per la qual cosa és idònia per a aplicacions integrades que usen MCU de baix cost i baixa potència amb petjada de memòria compacta.

El mòdul autònom CC3000 ha estat dissenyat per reduir el temps de desenvolupament i els costos de fabricació, estalvia espai en la placa, compta amb la certificació d'Estats Units, Canadà i Europa (FCC, IC i ETSI) i redueix els coneixements de radiofreqüència necessaris. La seva petita grandària de 16,3 mm x 13,5 mm x 2 mm fa que estigui especialment indicat per a la seva aplicació en l'automatització de la llar, els sistemes de seguretat de l'habitatge, els electrodomèstics connectats a Internet, els sistemes d'energia intel·ligent i la comunicació M2M. El seu òptim rendiment de radi garanteix una cobertura fiable en tot el rang de l'àrea d'aplicació.

També disponible en RS està la placa del mòdul d'avaluació CC3000 BoosterPack, que facilita l'avaluació i el desenvolupament de solucions CC3000 i conté el mòdul CC3000, font d'alimentació i connectors estàndard BoosterPack per connectar els kits d'avaluació MSP430, Stellaris i C5000 de TU.

A més, aquesta completa plataforma inclou controladors de programari, aplicacions de prova, la guia d'Interfície de Programació d'Aplicacions (API), documentació per a l'usuari i una comunitat de suport tècnic de primera classe.