Iberfluid Instruments, S.A. - Mesuradors de pH

Iberfluid PH12

Mesurament de pH i Redox: per a temperatures molt baixes

Fotografia de Mesurament de pH i Redox
Iberfluid Instruments, al costat de la seva representada Foxboro, llança al mercat les sondes per a mesurament de pH de la sèrie PH12 capaces de cobrir aplicacions fins ara no resoltes per la majoria de fabricants.

Partint de l'habitual format de sondes de 12 mm de diàmetre, Foxboro ha desenvolupat un dispositiu de ràpida resposta, elevada vida útil, alta precisió i estabilitat. Es tracta d'una sonda de construcció robusta i especialment dissenyada per a aplicacions en condicions de molt baixa temperatura.

Fabricada en vidre o PEEK, la sonda PH12 disposa de rangs en temperatura des de -25 °C fins a 125 °C amb pressions de treball de fins a 10 Bar. Existeixen models especialment dissenyats per solucionar aplicacions en indústries químiques o farmacèutiques que requereixen controls precisos en condicions variables, podent, fins i tot, treballar amb processos d'esterilització.

A més, aquestes sondes disposen de dissenys constructius tant en membrana tipus bulb com a planars. Aquestes segones resulten especialment adequades en processos amb el risc de deposicions. En tots dos casos, resulten configuracions robustes que asseguren una extensa vida útil del dispositiu. La connexió a procés pot ser diversa en funció de les necessitats de l'aplicació. Bridas, rosques NPT, càmeres adaptadoras o tri-clamp, són algunes de les opcions disponibles. Para les sondes tipus bulb, es disposa de capçal de protecció per evitar desgastos o trencaments prematurs per l'efecte d'impactes.

Aquesta nova sonda pot ser controlada des de qualsevol de les unitats electròniques ja existents dins de l'ampli portafolio de Foxboro, i especialment des del nou controlador 876PH. Aquest model incorpora una sèrie d'avantatges i millores que ho fan el complement ideal para la sonda PH12.

D'una banda, es tracta d'un controlador a dos fils, que incorpora comunicació HART. D'altra banda, l'instrument permet el mesurament de dues variables (pH, potencial redox o concentració d'ió selectiu). Aquesta característica li permet ser altament competitiu en aquelles aplicacions on es requereixin dues dels mesuraments anteriors amb un cost ajustat.

L'equip inclou aprovació ATEX, per la qual cosa pot ser instal·lat en zones amb el risc d'explosió.