Fluke Ibérica, S.L. - Mesuradors de resistència de 'terra'

Fluke 1623-2 y 1625-2

Mesuradors de resistència a terra: verificacions ràpides de posada a terra dels equips elèctrics

Fotografia de Mesuradors de resistència a terra
Fluke presenta els mesuradors de resistència a terra 1623-2 i 1625-2 amb funcions i accessoris millorats que acceleren la verificació de la connexió de posada a terra dels sistemes elèctrics, la qual cosa ajuda a resoldre problemes de qualitat d'elèctrica i redueixen el risc d'electrocució per als usuaris.

Els estudis han demostrat que fins a un 15% dels problemes de la qualitat elèctrica estan relacionats amb una mala posada a terra. Els mesuradors de resistència de posada a terra de Fluke permeten identificar posades a terra deficients, ajudant a augmentar el temps d'activitat.

Els comprobadores de posada a terra de Fluke ajuden als enginyers i electricistes a complir amb la normativa elèctrica, requeriments d'enginyeria i reglaments locals per garantir que, en cas de caiguda de rajos o sobretensiones a les xarxes elèctriques, el corrent troba un camí segur a terra. Duen a terme els quatre tipus de mesures de resistència a terra típics: caiguda de potencial a 3 i 4 pols, resistivitat del terreny a 4 pols, mesura selectiva sense desconnexió de la posada a terra del sistema i la prova sense piques.

Els comprobadores compten amb memòria interna i connectivitat USB per a un fàcil emmagatzematge de fins a 1.500 registres amb data i hora, i la descàrrega ràpida dels mesuraments a un ordinador, la qual cosa elimina la necessitat de transferir les dades manualment. Addicionalment, s'ha augmentat la grandària de la pantalla perquè sigui més fàcil la lectura de les mesures en qualsevol entorn.

Els accessoris inclouen rodets de cable de fàcil ús, robustes piques que es claven amb facilitat fins i tot en els terrenys més durs, cables codificats amb colors i un maletí de transport molt pràctic i durador. Tot això per fer que les proves siguin més ràpides i obtenir millors resultats.

El model 1625-2 ofereix funcions avançades com el control automàtic de freqüència (AFC), que identifica l'existència d'interferències en el terreny i selecciona la freqüència de mesura més adequada per proporcionar valors més exactes; o la mesura de R* per calcular la impedància de posada a terra a 55 Hz i mostrar així, amb major precisió, la resistència que s'experimentaria davant una falta a terra. També disposa de límits ajustables per poder realitzar així proves més ràpides i indicació en pantalla de l'autonomia de la bateria.

Els mesuradors de resistència de posada a terra 1623-2 i 1625-2 es poden comprar en versions bàsiques o en kits que inclouen a més del mesurador, cables de prova, pinces, bateria, piques, rodets de cable i maletí. Com a accessori opcional està disponible un transformador de nucli partit de 320 mm (12,7 polzades) per a la realització de les proves selectives a les bases individuals de les torres elèctriques de mitjana i alta tensió.