Microstep Spain, S.L. - Taules d'oxitall i tall per plasma

Microstep MasterCut Eco

Mesa de tall per plasma: cinc formats seleccionables

Fotografia de Mesa de tall per plasma
La MasterCut Ressò evoluciona, ara més compacta i flexible gràcies a les fonts d'alimentació més potents de 280 Amperes. Està disponible amb el pack complet que consisteix en una màquina de tall per plasma d'alta definició, una font d'alimentació a escollir i un sistema de filtració. En 5 formats seleccionables. Amb l'objectiu d'adaptar-se millor a les necessitats de producció del client, ara s'ofereix l'oportunitat d'escollir la MasterCut Ressò en cinc dimensions diferents.

Amb una estructura més compacta: l'espai és important, màquina independent, menys espai necessari per al panell de control, cablejat i subministrament de mitjans de comunicació, en definitiva molta més llibertat i més espai lliure per a l'usuari.

Cort de qualitat superior: una millor qualitat de tall significa menys post-processament. Els components es poden seguir processant amb molt menys esforç, ajuda a estalviar en els costos de producció.

Costos en manteniment i producció econòmics; estalvi de costos en tots els aspectes - Talli de qualitat superior a un cost significativament menor. Intuïtiu i fàcil d'usar. Per poder concentrar-se en els productes, es posa a disposició el programari plenament integrat per a cada aplicació de la MasterCut Ressò, introduir dibuixos, nesting, paràmetres de cort...

Alta precisió: només mitjançant l'ús de components d'alta qualitat, tals com a guies lineals en tots els eixos, els portals d'acer recocido, engranatges sense joc i les unitats de doble cara la MasterCut aconsegueix un tall òptim i d'excel·lent qualitat.

Mesa de tall per a treball pesat, sistema de muntatge de fàcil instal·lació, a través de la fàcil configuració. Configuració del sistema de concepte s'instal·la en poc temps i de manera operacional. Un sistema de suport especial en virtut de la taula de tall , que permet la instal·lació d'un camió pot ser descarregat en el lloc previst de la instal·lació fàcil. Diagnòstic remot per solucionar possibles errors. Formació i suport tècnic professional.