Carl Zeiss Iberia, S.L. - Maquinària per mesurar coordenades (MMC, tridimensionals)

Carl Zeiss Accura

Màquina tridimensional: capaç de mesurar en alta velocitat, de forma econòmica, precisa i flexible

Fotografia de Màquina tridimensional
La implementació sistemàtica de les diferents demandes de diferents clients en els últims temps ha estat para Carl Zeiss el principal repte en la creació de la nova màquina tridimensional Accura. Aquest concepte de màquina és un sistema de mesurament multisensory, capaç de mesurar en alta velocitat, de forma econòmica, precisa i flexible.

Bé es tracti de mesurar peces prismàtiques, de forma lliure, en plàstic o acer – totes les opcions de la tecnologia de mesurament per coordenades estan disponibles. L'Accura permet la integració de la tecnologia Mass de Carl Zeiss. En combinació amb un capçal articulat RDS, Mass permet un ràpid intercanvi entre els diferents sensors de palpat per contacte i els òptics tipus ViScan i LineScan mentre es corre un cicle CNC automàtic.

Rang de Temperatura seleccionable (20-26 °C). L'Accura és capaç d'operar amb les màximes prestacions i precisió en un ampli rang de temperatures entre 20 i 26 °C.

Permet un mesurament dinàmic, precisa i segura. Gràcies a la seva nova estructura rígida i lleugera fabricada en Carat l'Accura pot aconseguir velocitats vectorials fins a 800 mm/sg per eix (un 50% més que altres màquines tridimensionals).