Delteco, S.A.U. - Taules d'oxitall i tall per plasma

BBS Beta 3015 HD

Màquina de cort: per a treball de xapa amb tecnologia plasma d'alta definició

Fotografia de Màquina de cort
La màquina de tall per plasma modelo Beta 3015 HD de BBS té un llarg màxim útil de la xapa de 3.000 mm. L'ample màxim útil de la xapa és d'1.500 mm. La velocitat vectorial de moviment en ràpid és de 20 m/min. La velocitat màxima de cort és en relació a l'espessor tallat i al tipus de material. Compta amb una precisió de ±0,2 mm.

La màquina està fabricada amb una estructura electro soldada completa amb motors brushless, guies i accionaments digitals per al moviment de la torxa plasma durant les operacions de tall de la xapa. El moviment de l'eix llarg X és per cremallera i guies lineals circulars. El moviment de l'eix curt I és per claveguera i guies lineals circulars.

Compta amb sistema automàtic per al control continu del stand off de la torxa plasma mentre curta. Aquest sistema permet a més la protecció de la torxa contra els possibles xocs de la mateixa. Les característiques principals del sistema són la capacitat de reacció fins a un velocitat de 15.240 mm/min. La ràpida resposta permet el control de l'arc voltaic per a altes velocitats així com mitjanes i baixes. Els increments programables d'altura són de 0,1 volts. El sistema exclusiu patentat per al control de l'altura de la torxa evita la necessitat de sensors exteriors susceptibles d'avaries. El posicionament manual és possible quan l'operador no vulgui la gestió automàtica. La carrera de pujada de la torxa és programable, per la qual cosa permet una important reducció dels cicles productius, millorant els temps de treball. El control del gas de preflow (gas de neteja) al mateix temps que la torxa es posiciona per començar el tall, suposa un important estalvi de temps i un increment de la producció. La funció “escaira” permet eliminar el control de l'arc voltaic quan la torxa s'aproximi a la mateixa. D'aquesta manera s'evita la baixada de la torxa tallant angles o quan es faci una perforació inicial de xapa pesada. La funció del retrazo de pujada de la torxa, permet una rampa d'apagat de la mateixa, d'una forma progressiva amb el consegüent augment de la vida dels elèctrodes.

Els motors brushless i els accionaments digitals són de fabricació Yaskawa i constitueixen un paquet integrat per garantir la millor resposta dinàmica durant el tall. La configuració basi de la màquina inclou les barreres fotoelèctriques de seguretat, d'acord amb les exigències de la CE.