Maquinaria de Producción Europea, S.L. (MPE) - Mandrinadores

Trevisan DS 1200/450C

Mandrinadoras: compten amb 2 sistemes de mecanitzat

Fotografia de Mandrinadoras
La mandrinadora DS1200/450C combina els avantatges del mecanitzat fix amb aquelles del mecanitzat de rotació. Es caracteritza per tenir 2 sistemes de mecanitzat:

El dispositiu de tornejat d'1.200 mm de diàmetre de l'eix O té tres posicions porta-eines en la part mòbil de 450 mm, adaptades per a les operacions de tornejat des de petit fins a gran diàmetre, utilitzant la mateixa eina. Est pot també efectuar pràcticament qualsevol tipus d'operació de tornejat - esfèric o cònic com mandrinado i roscat mitjançant eines estàndard de trepat i roscat.

L'alta velocitat de la claveguera situada per sobre del dispositiu s'utilitza per al fresat, el trepat, el roscat i per a altres operacions de mecanitzat. Per al trepat d'alta velocitat i per a les aplicacions de tornejat, la claveguera de mandrinado d'alta velocitat incorpora un sistema diferencial controlat per CN per a la programació de l'eina. Durant les operacions de tornejat la màquina funciona com un torn, utilitzant la velocitat constant de superfície per obtenir un nivell òptim d'extracció de metall mantenint la vida de l'eina. El dispositiu de l'eix O està bloquejat en la seva posició cada vegada que la claveguera de mandrinado està en marxa.

Aquesta màquina de construcció robusta està equipada amb un excel·lent sistema d'evacuació dels encenalls i amb un sistema de vigilància completament tancat.

Tots els components interns del capçal estan constantment lubrificados mitjançant un sistema de lubrificació progressiva.

La bancada està fabricada en acer soldat i estabilitzat. El capçal, és de fosa Meehanite.

Tots els eixos estan equipats amb guies de corrons lineares accionats per claveguera de recirculació de boles amb servomotores d'alt rendiment.

Aquesta mandrinadora està equipada amb palets de 2.400 mm x 2.400 mm.

Es pot equipar amb una RAM amb carrera de 700 mm, i també amb una taula basculant programable (fins a 10 graus) per al mecanitzat dels bujes dels sistemes eòlics o peces que ho puguin requerir (triple excèntrica)

Les eines estan muntades sobre uns porta-eines de tipus TG2000 concebut i patentat per Trevisan Macchine SPA Utensili. Est porta-eines garanteix una rigidesa màxima posat que l'eina es fixa sobre un suport de gran superfície durant el treball, la qual cosa permet operacions de desbastament de metalls durs assegurant al mateix temps una màxima estabilitat de l'eina.

La mandrinadora DS1200/450C està equipada amb una unitat de canvi de l'eina i magatzem de 40 posicions proveït d'un manipulador de 2 pinces.

Fitxa tècnica:

- CNC: Fanuc.

- Magatzem eines: 40 posicions.

- Carrera eix X : 7.500 mm.

- Carrera eix I: 1.900 mm.

- Carrera eix Z : 2.260 mm.

- Diàmetre màxim de tornejat: 2.000 mm.

- Dimensions taula: 2.400.x.2.400 mm.

- Taula basculant: opció +15º.

- Potencia motora claveguera: 37 kW.

- Sistema canvio palet: 2 taules.

- Unitats de mecanitzat: 2.

- Velocitat motor claveguera: 2.000 rpm.