Schmersal Ibérica, S.L. - Relés i interruptors de seguretat

AZ 200

Interruptors de seguretat: d'operació ergonòmica i fàcil muntatge

Fotografia de Interruptors de seguretat
Els interruptors de seguretat AZ 200 de Schmersal són sensors de seguretat que es distingeixen dels interruptors convencionals per la seva tolerància al desplaçament. Aquesta particularitat augmenta enormement la productivitat de la maquinària: la probabilitat d'un atur per una inserció incorrecta de l'accionador en l'interruptor es redueix considerablement.

En obrir-se la barrera de seguretat, l'accionador de l'AZ 200 s'insereix en la carcassa de plàstic mentre l'absència de components que sobresurtin redueix el risc de lesions per a l'operador. Altres avantatges de l'AZ 200 són una operació ergonòmica i un fàcil muntatge.

En el cas d'haver de controlar la posició de diverses barreres de seguretat d'una màquina, es poden connectar diversos AZ 200 en sèrie. Aquest principi de connexió en cadena permet a més la combinació en una aplicació concreta de diferents sistemes basats en la mateixa tecnologia. L'usuari pot, per exemple, connectar una combinació d'interruptors de seguretat en sèrie (AZ 200), enclavamientos per solenoide (AZM 200) i sensors de seguretat (CSS 180 i CSS 34) a un únic relé de seguretat.