Representaciones Euromaher, S.L. - Trànsfers i línies trànsfer

Autind

Instal·lació robotitzada per a màquines de muntatge: amb sistema de visió guia robot

Fotografia de Instal·lació robotitzada per a màquines de muntatge
Representacions Euromaher comercialitza instal·lacions robotitzades per a màquines de muntatge amb sistema de visió guia robot amb una o diverses telecámaras desenvolupat per Autind, compostes per robot antropomorfo, pinces de recollida, sistema d'alimentació de les peces a orri amb una elevada autonomia protegint les peces mecanitzades d'abolladuras, elevador volteador amb dosificador, programari d'autoaprenentatge adaptat a les exigències del client i barreres de protecció.

Apta per a lots de producció molt baixos gràcies a la seva versatilitat, amb un temps mínim d'equipament. Es dissenya i construeix segons les exigències del client.

Totes les illes robotitzades desenvolupades per Autind compten amb un innovador sistema de visió que guia els moviments del robot-"Drive robot system" (DRS)- que permet treballar en condicions ambientals especialment difícils (presència de brutícia, variacions de llum, etc.) i és capaç de localitzar objectes amb el contorn molt poc definit (objectes amb rebabas).

Fiable, ràpid i senzill d'utilitzar. Opera per autoaprenentatge, per tant, no es requereix la presència de personal especialitzat per a la seva programació.

Autind aplica controls de qualitat sobre tots els components de muntatge i es realitza un Test de prova en presència del client.