Representaciones Euromaher, S.L. - Equips per el desbarbatge

Trebi FDS 1000/7

Instal·lació flexible robotitzada de rebabado: per a peces foses i forjades

Fotografia de Instal·lació flexible robotitzada de rebabado
Solució ràpida i flexible pel rebabado de qualsevol tipus de peça amb dimensions màximes d'1.000 mm, altura 650 mm i amb un pes màxim de 200 kg.

Construïda sobre una bancada integral on es fixen tots els components, disposa de 7 eixos controlats i canvi d'eines automàtic.

Es tracta d'una instal·lació que destaca per la seva rapidesa, flexibilitat i versatilitat, sent capaç de treballar peces de diferents geometries i accedir a zones ocultes.

La instal·lació està composta per:

Robot Fanuc M710iC de versió especial que permet tenir una elevada rigidesa durant el mecanitzat, tallant i desbarbando més ràpidament les peces, la qual cosa garanteix una alta qualitat de les peces produïdes i augmenta la vida de les eines.

Controlador R-30iA.

Eix de moviment vertical robot que permet augmentar el camp de treball del robot (i per tant utilitzar les eines de superposició). Està controlat directament des del robot i es mou simultàniament amb el braç del robot. L'eix es realitza amb guies i cargols de clavegueres a boles degudament protegits.

Unitat de treball compensada.

Magatzem d'eines de 6 posicions.

Eix controlat sobre el qual són bloquejades les peces.

Sistema de bloqueig peça universal (patentat) que permet bloquejar millor les peces, facilitant el mecanitzat i reduint els costos d'utillatge.

Sistema d'evacuació d'encenalls en calaixos extraïbles per a l'eliminació dels encenalls de desbarbado.

Sistema de Supervisió que permet el control integral de la màquina, indicant periòdicament els intervals de manteniment i la substitució dels components desgastats.

Cabina insonoritzada.

Dins dels avantatges competitius destaca per la seva alta precisió i productivitat, robustesa, nivell d'autonomia i baix cost de manteniment. És possible utilitzar eines estàndards de mercat i no necessita operari. Senzillesa d'ús i fàcil transport.

Respecte al rebabado manual, el temps de cicle del rebabado complet es redueix entorn del 25%-40% i l'estalvi d'eines és d'aproximadament el 30%.