Representaciones Euromaher, S.L. - Robots per paletitzar

Autind

Instal·lació de càrrega/descarrega robotitzada: per a màquina-eina i centres de treball

Fotografia de Instal·lació de càrrega/descarrega robotitzada
Representació Euromaher comercialitza una instal·lació robotitzada per a càrrega i descàrrega de màquina-eina, centres de treball i torns amb sistema de visió guia robot d'Autind, composta per un robot antropomorfo, pinces de recollida, sistema d'alimentació de les peces a orri, sistema de bufat en la pinça, estacions de bufat o rentat a l'interior de la instal·lació robotitzada, sistema de control de tancament de les arpes del robot, estacions de marcat, timbrat o de temperat, programari d'autoaprenentatge adaptat a les exigències del client i barreres de protecció.

Apta per a lots de producció molt baixos gràcies a la seva versatilitat i amb un temps mínim d'equipament en manipulació de peces molt pesades, aquesta instal·lació consta d'un robot per a treball simultani en un o diversos centres de treball que pot funcionar també des de palés. Es dissenya i construeix segons les exigències del client.

Totes les illes robotitzades d'Autind compten amb un innovador Sistema de Visió que guia els moviments del robot-‘Drive robot system’ (DRS)- que permet treballar en condicions ambientals especialment difícils (presència de brutícia, variacions de llum, etc.) i és capaç de localitzar objectes amb el contorn molt poc definit (objectes amb rebabas).

Fiable, ràpid i senzill d'utilitzar, opera per autoaprenentatge, amb el que no requereix la presència de personal especialitzat per a la seva programació.

Autind aplica controls de qualitat sobre tots els components de muntatge i es realitza un test de prova en presència del client.