Representaciones Euromaher, S.L. - Trànsfers i línies trànsfer

Autind

Illa robotitzada transfer: per a càrrega i descàrrega

Fotografia de Illa robotitzada transfer
L'illa robotitzada per a càrrega i descàrrega trànsfer, instal lació de l'empresa Autind i comercialitzada per Representació Euromaher, inclou sistema de visió guia robot.

Aquesta instal lació d'es compon de robot antropomorf, sistema de visió guia robot amb una o diverses telecàmeres depenent de la tipologia de la instal lació, pinces de recollida; sistema d'alimentació i bolcat (patentat) de les peces a granel amb elevada autonomia; sistemes de prèvia de les peces semimecanitzades; telecàmera addicional per a la lectura de marques, posada en fase de la peça en moviment dinàmic, elevador voltejador amb dosificador, programari d'autoaprenentatge adaptat a les exigències del client, control mecatrònic de tancament de la mordassa amb base de dades i emmagatzematge de dades, i barreres de protecció.

Aquesta illa és apta per a lots de producció molt baixos gràcies a la seva versatilitat. Compta amb un temps mínim d'equipament, sense necessitat de selecció mecànica per a l'orientació de la peça. Aconsegueix un alt rendiment de producció gràcies a la fiabilitat del sistema.

Totes les illes robotitzades de Autind compten amb un innovador sistema de Visió que guia els moviments del robot-'Drive robot system' (DRS) que permet treballar en condicions ambientals especialment difícils (presència de brutícia, variacions de llum, etc.) I és capaç de localitzar objectes amb el contorn molt poc definit (objectes amb rebaves).

És fiable, ràpid i senzill d'utilitzar. Opera per autoaprenentatge, per tant, no es requereix la presència de personal especialitzat per a la seva programació. Autind s'aplica controls de qualitat sobre tots els components de muntatge i fa una prova de prova en presència del client.