Anvigraf Print, S.L. - Solcadores

Eurofold Touchline CF375

Hendidoras plegadoras: flexibilitat i automatització

Fotografia de Hendidoras plegadoras
Hendido i plegat tot en un; la generació Touchline ofereix major flexibilitat i automatització que qualsevol altre equip de la seva classe. L'hendidora & plegadora Foldmaster Touchline CF375 pot marcar i doblegar paper de fins a 400 g, tot en un sol pas.

Per aconseguir un hendido sense esquerdes s'usa el Sistema Multigraf Swing-Bar. La producció sense parar de l'hendido es combina amb la programació completament automàtica tant de la profunditat, com de la posició dels hendidos, fent de la Foldmaster Touchline CF375 una solució veritablement versàtil per l'hendido i plegat.

La secció de plegat de la Foldmaster Touchline CF375 usa el sistema patentat Multigraf Pro-Knife®, el qual va ser dissenyat no només per obtenir un plegat perfecte, sinó també per evitar marques i ralladuras en les peces. La fulles controlades electrònicament són usades també com a barres deflectoras fent contacte solament amb la vora frontal. Usant aquesta tecnologia, la Foldmaster Touchline CF375 corre a una velocitat constant de fins a 6.000 fulles per hora (grandària carta/A4) sense importar el nombre d'hendidos i plegats programats. La Touchline està equipada amb un alimentador que usa la tecnologia de bandes aspiradores, control de la fulla d'aire per a una millor separació de les fulles i detecció de doble alimentació.

No hi ha necessitat de bombes ni aspiradors addicionals, la qual cosa resulta en nivells baixos de soroll, sobretot quan s'instal·la en un ambient d'impressió reduït. La grandària màxima de paper és de 14,76 x 25,98” (374.904 x 659.892 mm) i pot estendre's fins a 14,76 x 39,37” (374.904 x 999.998 mm) col·locant l'extensió opcional de la safata.

El costat de sortida consisteix de dos diferents nivells per al lliurament de les peces acabades. Per hendido i plegat, les peces es lliuren en el nivell superior sobre una banda elèctrica de lliurament escalonat acte programable.

Quan solament utilitza la funció d'hendido i perforat, totes les peces són automàticament lliurades planes en la safata inferior. Durant aquest procés les fulles no corren para camina en els corrons de plegat, evitant així qualsevol deformació.

Opcional està disponible un dispositiu de perforat en línia que es col·loca en la safata inferior de sortida. La Touchline ha estat dissenyada com un equip que estalvia espai ja que compta amb el seu propi gabinet amb rodes. L'espai necessari per a la seva instal·lació és tan sol de 74 x 24” (1.879,6 x 609,6 mm). La totalment versàtil i mòbil Foldmaster Touchline CF375 pot ser usada a qualsevol àrea del departament d'impressió.

Amb simplement introduir en la pantalla tàctil el llarg del paper i el tipus de plec,la màquina calcula tots els paràmetres automàticament. Un sol botó centralitzat multifunció ofereix tot el necessari per a un ràpid començament.

Sistema d'alimentació: banda aspiradora, pila d'alimentació, alimentació superior