Felder - Tupís

Format-4 Profil 45M x- motion

Fresadora de taula: confort de maneig premium per a màxima productivitat

Fotografia de Fresadora de taula
En el canvi d'eix de tupí, el provat sistema de canvi ràpid d'eix de tupí garanteix la màxima productivitat. Eixos de tupí amb diferents diàmetres i eines premontadas per a treballs en sèrie poden usar-se en qüestió de segons.

Un dels èxits absoluts del nou profil 45M és el monitor TFT de 5,7", en el paquet de control x-motion, per al confort de maneig de la classe premium. El panell de control de pantalla tàctil està sempre a l'altura dels ulls i proporciona tota la informació important d'un cop d'ull. A més de tots els ajustos de l'eix de tupí, també pot controlar-se directament en la pantalla tàctil el nou topall de fresat de Format-4. El paquet premium ofereix la major eficiència en prémer un botó, cridant al programa amb les configuracions de fresat programades individualment i una base de dades d'eines disponibles opcionalment.

Avantatges:

- Taula sòlida de fosa per a estabilitat sense vibracions.

- Sistema de canvi ràpid d'eix de tupí sense eines per a la productivitat absoluta.

- Ajust electrònic d'alta precisió del topall de fresat, altura i inclinació de l'eix de tupí.

- Més comoditat en el maneig i major seguretat: 320 mm d'obertura de taula de tupí i inclinació de l'eix cap a enrere.

- Guia forçada de la unitat d'eix de fresat d'alt rendiment amb doble suspensió de precisió i 6 anys de garantia en la guia de segments basculants Easy-Glide.

- Paquet de control x-motion: unitat de control de pantalla tàctil TFT de 7" a l'altura dels ulls.

- Màxima productivitat amb memòria de programes, processament incremental, i visualització de valors efectius i nominals.