Tecnipesa Identificación, S.L. - Lectors de codi de barres

Scanplus 1802 y Microbar 9735

Escàner de codis de barres: disseny sense cables que aporta gran mobilitat i seguretat a l'usuari

Fotografia de Escàner de codis de barres
Amb un innovador disseny sense fils, l'escàner de codi de barres ScanPlus 1802, integrant de la família 1800, li proporciona la més avançada tecnologia sense fil en tots aquells entorns on es necessita una gran mobilitat: retail, sector sanitari, entorns d'oficina i semi-industrials. El 1802 compta amb un disseny extremadament ergonòmic i un pes reduït (solament 232 grams).

El 1802 li ofereix una cobertura de més de 15 metres des de l'estació basi i una autonomia de 7.000 lectures, tot això amb un òptim rendiment. Disposa d'un paquet de bateries tipus NiMH que presenten uns temps de recarrega molt curts. A més, el model 1802 utilitza la tecnologia de lectura i decodificación més avançada.

Un escàner flexible

La possibilitat de triar entre tecnologia CCD o làser, al costat de la seva capacitat per connectar-se a més d'1.500 dispositius fan d'aquest equip l'eina ideal per afrontar els requeriments de la majoria d'aplicacions de lectura de codi de barres. El sistema de comunicació de doble via entre l'escàner i la seva estació basi permet controlar la transmissió en temps real assegurant la plena fiabilitat de la mateixa.

L'estació basi Microbar 9735 pot connectar-se amb múltiples escáneres sense fils i amb fins a 4 dispositius diferents d'entrada de dades. Igual que el MicroBar 9735, aquest nou dispositiu ofereix la tecnologia i capacitats més avançades per formatar dades.

L'escàner s'associa amb la seva estació basi amb la simple lectura del seu codi de barres. Per treballar a una altra àrea o departament de l'empresa l'usuari de l'escàner només ha de llegir el codi de barres de la seva corresponent estació basi. A més, la capacitat d'aquesta estació per treballar amb múltiples escáneres representa un considerable estalvi de costos.