Maconse, S.L - Manipulat d'envasos i embalatges

Enjauladores i desenjauladores: per esterilitzar envasos de metàl·lics, vidre i plàstics

Fotografia de Enjauladores i desenjauladores
La seva funció és la de realitzar l'engabiat d'envasos, tant metàl·lics com de vidre per a la seva esterilització.

Els envasos arriben procedents de l'envasament o ompliment i s'emmagatzemen en el pulmó d'acumulació de la maquina, alhora que formen el mosaic corresponent per formar les diferents capes.

La màquina els va posicionant dins de la gàbia d'esterilitzat capa a capa i, separant-les amb separadors plàstics. L'alimentació i col·locació d'aquests separadors pot realitzar-se de forma manual, semi-automàtica o de forma completament automatitzada.

Les gàbies d'esterilitzat tenen el fons mòbil, per permetre l'entrada dels envasos i anar baixant l'altura per formar les diferents capes una sobre una altra, fins a omplir el total de la mateixa.

Té una capacitat de fins a 600 envasos per minut, segons format.

Les dimensions Standard de les gàbies d'esterilitzat són 1.000 mm x 1.000 mm x 1.000 mm.

La funció que realitza el desenjaulador és inversa a la de l'enjaulador. Al contrari que est els envasos arriben a la maquina en les gàbies d'esterilització on estan col·locats per capes separades entre si per separadors plàstics.

La funció de la màquina serà la de realitzar el desenjaulado dels envasos capa a capa i alinear-los en fila d'un per poder incorporar-los de nou a la línia de producció, per al seu posterior etiquetatge i encartonat o magatzematge.

Té una capacitat de fins a 600 envasis/minut.

L'extracció dels separadors es pot realitzar de forma manual, semiautomàtica o de forma completament automatitzada. Les gàbies disposen de fons mòbil per al funcionament del mateix.

Les dimensions Standard de les gàbies d'esterilitzat són 1.000 mm x 1.000 mm x 1.000 mm.