Felder - Encoladora

Felder G320

Encoladoras de cants: aplicació de la cua a través de corró amb regulació superfina

Fotografia de Encoladoras de cants
la G 320 és l'encoladora de cants amb transport per cadena més petita i, amb una longitud de menys de dos metres, cap en qualsevol taller. La perfecta coordinació dels components individuals fa de l'acabat manual de cants una tasca supèrflua. Fluxos de treball optimitzats i una major productivitat, una inversió rendible per a petits tallers amb grans exigències.

L'altura de la barra de pressió superior es pot ajustar amb una palanca. La mesura es pot llegir fàcilment gràcies a una mètrica de grans dimensions. L'altura d'avanç de 10-45 mm es realitza mitjançant un nou ajust ràpid.

Calderín de cua amb recobriment de teflón amb capacitat d'1,2 kg. Aplicació de la cua a través de corró amb regulació superfina. Grup de pressió compost de corró de grans dimensions i un segon per assegurar la pressió òptima del material. Tot el grup està mecánimante tibat sobre un sistema ràpid "Quick" i es pot ajustar de manera fàcil i exacta. Amb la tensió de moll està garantit un resultat perfecte en tota la longitud i ample de la peça.

Panell de control amb pantalla LCD i teclat:

- Ajustos de la temperatura de cua.

- Reducció automàtica de la temperatura de cua.

- Arrencada i parada de les unitats.

- Comptador de metres de cants.

- Visualització dels intervals de manteniment.

- Missatges d'error en text llegible.