Fluke Ibérica, S.L. - Eines per acabar extrems ('crimpar')

Fluke JackRapid

Eines de terminació d'extrems: es caracteritza per un rosteix ergonòmica i compatibilitat per a connectors addicionals

Fotografia de Eines de terminació d'extrems

Fluke Networks, proveïdor de solucions innovadores Network SuperVision Solutions per a la comprovació, supervisió i anàlisi de xarxes corporatives i de telecomunicacions, ha presentat el nou JackRapid, l'eina de terminació de connectors més innovadora i ràpida de la indústria.

Aquesta eina patentada assenteixi tots els cables de forma simultània amb només estrènyer el rosteix ergonòmica per obtenir terminacions precises i netes, així com corts precisos en qualsevol moment.

Gràcies al seu disseny, JackRapid permet acabar connectors a una velocitat vuit vegades més ràpida que amb altres eines d'impacte tradicionals i oferir una precisió excepcional, incloc en instal·lacions prop de la paret.

A més del rosteix de disseny ergonòmic per reduir el cansament de les mans i un pràctic pelador de cables, JackRapid es caracteritza per la seva facilitat d'ús, ja que assenta i curta tots els cables alhora, estalviant fins a un minut en el temps d'instal·lació per cada connector.

Les terminacions precises d'alta qualitat garanteixen la màxima seguretat de les connexions i l'estalvi de connectors, mentre que el capçal de fulla reemplazable es pot usar amb diversos tipus de connector, incloent models de Systimax, Uniprise, Leviton i Ortronics.

Per tant, JackRapid es converteix en l'eina ideal per obtenir sempre terminacions precises i netes i corts nítids amb qualsevol tipus de connector.