Rems España, S.A.U. - Talla tubs

Rems DueCento

Cortatubos mòbil: amb fulla accionada i avanç recte per a un tall ràpid

Fotografia de Cortatubos mòbil
És una màquina cortatubos mòbil i compacta per tallar ràpidament tubs en angle recte i sense rebaba exterior. La màquina es pot utilitzar universalment per tallar tubs de plàstic, metall i multicapa. La construcció compacta i el pràctic bastidor mòbil faciliten el maneig i transport de la màquina. La robusta construcció de fosa antitorsión permet un tall ràpid i en angle recte. Per a oficis i indústria. Per a obra i taller. Manejable i fàcilment transportable, tan sols 37 kg.

Senzill tall de tubs gràcies a una forma especial de la fulla. Fulla accionada i avanç recte per a un tall ràpid. Avanç senzill gràcies a palanca d'avanç ergonòmica i claveguera roscat trapezoïdal amb rodament d'agulles. Fulla protegida contra contacte amb els corrons mitjançant limitació del moviment d'aproximació. 4 robusts corrons de tub d'acer de precisió temperat per a arrossegament dels tubs a tallar amb baixa fricció, disposició trapezoïdal, intercanviables. No requereix ajustos en la totalitat del rang de treball de Ø 100 – 225 mm.

Motor universal, 1200 W. Potent, p. ex. tub de plàstic PE Ø 225 mm en tan sols 15 s. Velocitat ideal 115 min-1 per a una òptima velocitat de tall dels tubs. Interruptor de seguretat de pedal, per treballar de forma ergonòmica i segura.

Ideal per a tubs de plàstic PA, PB, PE, PP, PVC, PVDF i universal, també per a tubs de metall:

- En angle recte, segons els requeriments.

- Sense encenalls, absència d'encenalls en el sistema.

de canonades, no genera pols:

- Apte per a soldadura, per a soldadura de gom a gom.

- Ràpida, no deforma el material del tub

per sobrecalentamiento:

- Sense rebaba exterior, fàcil introducció

en el maniguet d'unió:

- En sec, sense molests lubrificants.