Nidec Industrial Automation Iberia, S.A. - Nidec Drives -

Control Techniques Unidrive SP

Convertidor de freqüència: de llaç obert, llaç tancat, servoregulador brushless i regeneratiu

Fotografia de Convertidor de freqüència
Els accionaments Unidrive SP muntats en panell són mòduls estàndard d'entrada i sortida de CA dissenyats per ser instal·lats dins d'un panell de control. Els mòduls són fàcils d'instal·lar i posar en servei, i poden utilitzar-se en una gran varietat d'aplicacions. L'accionament Unidrive SP es pot configurar amb el teclat per al seu ús en les següents maneres:

- Accionament de CA V/Hz en bucle obert

- Accionament de CA vectorial en bucle obert

- Accionament de CA en bucle tancat

- Amplificador servo de CA per a motors giratoris i lineals

- Regeneració (activa) d'alimentació.

Tres ranures per a mòduls d'opcions conectables de Control Techniques permeten personalitzar l'accionament de forma exclusiva per a l'aplicació, la qual cosa li permet seleccionar el nivell d'intel·ligència, la connectivitat i les I/S que necessiti.

Aplicacions:

Gràcies al rendiment i la flexibilitat inherents de l'accionament Unidrive SP, les possibles àrees d'aplicació són il·limitades; la intel·ligència i la resposta dinàmica de l'accionament permeten utilitzar-ho en les aplicacions més exigents, mentre que les dimensions compactes fan que sigui idoni per a instal·lacions amb estalvi energètic noves i de modernització. Aquestes són algunes aplicacions típiques: màquines d'alta velocitat, grues i elevadors, controls d'ascensors i montacargas, maquinària de polpa i paper, estalvi d'energia amb ventiladors i bombes de més potència, màquines tèxtils, sistemes de manipulació de materials, impremta, conversió, extrusionadoras de plàstic i cautxú, producció i processament de metalls i aplicacions marines.

Unidrive SP Size Zero és una nova incorporació a la gamma de models per a muntatge en panell. Amb motors d'entre 0,37 kW i 1,5 kW, redueix la grandària de l'accionament en un 60%. El nou model té el mateix conjunt de paràmetres, control universal de motors i interfície d'usuari que la resta d'accionaments de la gamma Unidrive SP.

Avantatges:

- La flexibilitat dels accionaments i mòduls d'opcions Universal garanteix les seves inversions per al futur i també suposa que només instal·larà les funcions que necessita, la qual cosa redueix els costos i la complexitat, i augmenta la disponibilitat dels recanvis.

- L'aplicació de la mateixa filosofia de control per a tota la gamma d'accionaments redueix la corba d'aprenentatge.

- L'accionament Unidrive SP es pot configurar fàcilment com a entrada activa regenerativa amb control de factor de potència, la qual cosa elimina els harmònics i retorna l'excés d'energia de frenat a l'alimentació, reduint així encara més els costos energètics.

- La intel·ligència escalable redueix la grandària de compartiment necessari i augmenta el rendiment del sistema, especialment amb màquines d'alta velocitat i aplicacions de moviment.

- L'accionament Unidrive SP es pot integrar fàcilment en un sistema d'automatització amb un o diversos mòduls d'opcions de bus de camp conectables. Profibus, DeviceNet, Ethernet/IP, CanOpen, SERCOS, LonWorks i Interbus estan totalment admesos i certificats.

- El control del flux del rotor (RFC), una funció inclosa de sèrie en l'accionament Unidrive SP, constitueix un avanç en el control de motors en bucle obert que proporciona un rendiment gairebé de bucle tancat sense dispositius de realimentación.

- Disseny compacte i menor pes obtinguts mitjançant un disseny tèrmic avançat, l'ús d'IGBT amb pèrdua baixa i un xassís de plàstic amb resina SMC rígid.

- La funció de desconnexió segura de parell abarateix el disseny de la seguretat de les màquines.

- La connectivitat d'Ethernet permet l'accés a l'accionament des de qualsevol part del món per a la seva supervisió, configuració i solució de problemes.

- El rendiment i la fiabilitat del producte s'ha demostrat en centenars de milers d'aplicacions.

- Funcion