SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L. - Contenidors de plàstic

Schäfer KMB

Contenidor: apilable i encajable

Fotografia de Contenidor
El contenidor KMB apilable encajable de SSI Schäfer són de tipus cònic. Apilat està llest per emmagatzemar i encaixat per transportar.

Disponible en dues versions, amb barres d'apilat o tapes abatibles permet l'apilamiento de contenidors plens per a un emmagatzematge compacte. No obstant això, una vegada buits, permeten el transport amb un aprofitament del 75% de l'espai, gràcies a l'encajabilidad dels mateixos.

Està disponible en un gran rang de mesures des dels 300 x 200 x 153 mm fins a 800 x 400 x 323 mm.

Per a un apilat segur del contenidor, el KMB es pot subministrar amb barres d'apilat proveïdes d'un sistema de bloqueig exclusiu que impedeix una accidental caiguda dels contenidors apilats. També es poden subministrar amb tapes abatibles sellables.

La superfície llisa interior permet el màxim aprofitament del contingut i els laterals faciliten l'aplicació d'etiquetes i codis de barres.

Per protegir el contingut existeix la possibilitat d'incorporar un tancament amb clau.

Un altre interessant avantatge és la disponibilitat de versions amb sòl reforçat en els contenidors de mesures 600 x 400 mm, garantint una baixa deformabilitat sota grans càrregues. A més, en tots els contenidors es poden disposar perforacions per a drenatge.

Donada la seva forma cònica, aquesta tipologia de contenidor podria ser susceptible d'elevar-se davant una acumulació dels mateixos en un camí de corrons.