Boge Compresores Ibérica, S.L.U. - Compressors de pistó

Boge

Compressors de pistó: exempts d'oli

Fotografia de Compressors de pistó
Amb compressors lubricados més filtraje i/o convertidors i/o l'ús d'olis alimentaris, es poden obtenir les mateixes qualitats d'aire (0,003 mg/m3) que amb els compressors exempts d'oli. En aplicacions on es vulgui reduir a pràcticament 0, el risc de la presència d'oli en l'aire comprimit, es recomana l'ús de compressors exempts d'oli.

En algunes sales de compressors exempts, s'han detectat traces d'oli (0,05 mg/m3) per la presència de bidons d'oli, calderes de gasoil o procedents de les fuites de carretons dièsel que aportaven vapors d'hidrocarburs a l'aire de l'ambient que després aspirava el compressor exempt.

Els compressors de pistó exempt Boge són 100% industrials (per a treballs de 24/24 hores) i no tenen oli ni en el cárter del compressor.

Algunes de les seves característiques tècniques són: control mitjançant presostato o microprocessador, compressor muntat sobre dipòsit almacenador, cabals efectius des de 0,26 fins a 1,3 m3/min., gamma de pressions de 10, 15 i 40 bar i potència nominal d'1,5 - 11 kW, 2 - 15 CV.