Elettrorava Ibérica Servicios, S.L. - Altres equips de control per a màquina-eina

Semapi DSP Logger MX 300

Col·lector de dades: de múltiples variables

Fotografia de Col·lector de dades
El DSP Logger MX 300 de Semapi, empresa representada per Elettrorava Ibèrica Serveis, S.L., és un col·lector de dades de múltiples variables. Permet mesurar qualsevol senyal entre 4-20 dt., de 0 a10 V o de 0 a 5 V, o qualsevol temperatura.

Aquests mesuraments es poden configurar amb l'operador de l'equip ajustant l'offset i el guany per poder adaptar l'entrada al senyal en adquisició.

En el mesurament de vibracions incorpora espectres amb definició més àmplia que van des de 400, 2.000 i 4.000 línies de resolució. A més, permet la utilització d'eines de camp com a cursors, amòniques, detenció de freqüències de falla de rodaments i la possibilitat de veure els valors RMS de cada banda en les alarmes d'espectre. Permet també seleccionar la resolució de l'espectre.

Amb el DSP Logger MX 300 es poden realitzar espectres de corrent gràcies a les seves dues entrades per a pinces amperimétricas, eina sumada a la definició espectral que permet detectar problemes elèctrics en equips.

Ofereix múltiples entrades de 16 i 24 bits per a una diversa gamma de sensors actius i passius. En l'entrada dels acceleròmetres admet diferents tipus de sensibilitats: 50, 100 i 500 mv/g.

En el balanceig de màquines en un o dos plànols, l'operador de l'equip pot guardar un espectre de velocitat. Després de realitzar el balanceig, pot sumar totes les correccions realitzades en pes i guardar en la memòria els resultats del treball, que es poden enviar al PC i emmagatzemar al costat de l'historial de tot l'equip. L'aparell disposa de 16 Mb de memòria flaix.

Aquesta generació d'analitzadors i col·lectors de dades basades en processadors de senyals digitals (DSP), executant-se a 48 MHz, permet realitzar funcions ràpides i amb una resposta en freqüència des de 0,2 Hz a 20 kHz.

La pantalla és de 320 x 240 píxels, monocromàtica LCD amb CCFL backlight, i és apta per utilitzar-la contra llum solar directa.