Maquinaria de Producción Europea, S.L. (MPE) - Centres de mecanitzat horitzontals

Trevisan DS450/130C

Centres de tornejat horitzontals: els components interns del capçal estan constantment lubrificados

Fotografia de Centres de tornejat horitzontals
El centre de tornejat DS450/130C es caracteritza per tenir 2 sistemes de mecanitzat:

El dispositiu de tornejat de 450 mm de diàmetre de l'eix O té dues posicions d'amarri de porta-eines de 130 mm adaptades per a les operacions de tornejat de petit o gran diàmetre utilitzant la mateixa eina. Est pot efectuar pràcticament qualsevol tipus d'operació de tornejat - esfèric o cònic com mandrinado i roscat mitjançant eines estàndard de trepat i roscat.

L'alta velocitat de la claveguera situada per sobre del dispositiu s'utilitza per al fresat, el trepat, el roscat i per a altres operacions de mecanitzat. Per al trepat de gran velocitat i per a les aplicacions de tornejat, la claveguera de mandrinado de gran velocitat incorpora un sistema diferencial controlat per CN per a la programació de l'eina. Durant les operacions de tornejat la màquina funciona com un torn, utilitzant la velocitat constant per obtenir un nivell òptim d'extracció de metall mantenint la vida de l'eina. El dispositiu de l'eix O està bloquejat en la seva posició cada vegada que la claveguera de mandrinado està en marxa.

Aquesta màquina de construcció robusta està equipada amb un excel·lent sistema d'evacuació dels encenalls i amb un sistema de vigilància completament tancat.

Tots els components interns del capçal estan constantment lubrificados mitjançant un sistema de lubrificació progressiva.

La bancada està fabricada en acer soldat i estabilitzat. El capçal, és de fosa Meehanite.

Tots els eixos estan equipats amb guies de corrons lineares accionats per claveguera de recirculació de boles amb servomotores d'alt rendiment.

Aquest centre de mecanitzat està equipat amb palets de 700 mm x 700 mm.

Les eines estan muntades sobre uns porta-eines de tipus TG2000 concebut i patentat per Trevisan Macchine SPA Utensili. Est porta-eines garanteix una rigidesa màxima posat que l'eina es fixa sobre un suport de gran superfície durant el treball, la qual cosa permet operacions de desbastament de metalls durs assegurant al mateix temps una màxima estabilitat de l'eina.

El centre de tornejat DS450/130C està equipat amb una unitat de canvi d'eines i magatzem de 46 posicions proveït d'un manipulador amb dues pinces.

Fitxa tècnica:

- CNC: Fanuc

- Magatzem eines: 46 posicions.

- Carrera eix X : 1.070 mm.

- Carrera eix I: 800 mm.

- Carrera eix Z : 900 mm.

- Diàmetre màxim de tornejat: 600 mm.

- Dimensions taula: 700 x 700 mm.

- Potencia motora claveguera: 22 kW.

- Sistema canvio palet: sí.

- Unitats de mecanitzat: 2.

- Velocitat motor claveguera: 3.000 rpm.