Maquinaria de Producción Europea, S.L. (MPE) - Centres de mecanitzat horitzontals

Trevisan DS300/70C

Centres de tornejat horitzontals: els components interns del capçal estan constantment lubrificados

Fotografia de Centres de tornejat horitzontals
El centre de mecanitzat DS300/70C combina els avantatges del mecanitzat fix amb aquelles del mecanitzat de rotació.

El capçal està equipat amb 2 eixos: un eix de fresat estàndard per al trepat, el roscat i per a aplicacions de fresat i un eix O capçal giratori per al tornejat.

El moviment radial eix O és capaç de realitzar pràcticament qualsevol tipus de mecanitzat, de tornejat, tornejat esfèric o cònic, com a operacions de mandrinado i roscat mitjançant eines estàndard.

Les operacions de tornejat es poden efectuar amb totes les funcions del torn estàndard fins i tot el control constant de velocitat. Aquesta màquina de construcció robusta està equipada amb un excel·lent sistema d'evacuació d'encenalls.

Tots els components interns del capçal estan constantment lubrificados mitjançant un sistema de lubrificació progressiva.

La bancada està fabricada en acer soldat i estabilitzat. El capçal i la columna són de fosa Meehanite.

Totes les guies dels eixos estan equipades amb patins de corrons accionats per claveguera de recirculació de boles, doble claveguera sense fi i servomotores.

Aquest centre de mecanitzat està equipat amb palets de 600 mm x 600 mm. Muntats i fixats sobre una taula rotativa contínua totalment programable, amb servomotor i encoder angular d'alta precisió.

Les eines estan muntades sobre uns porta-eines de tipus TG2000 concebut i patentat per Trevisan Macchine SPA Utensili. Est porta-eines garanteix una rigidesa màxima posat que l'eina es fixa sobre un suport de gran superfície durant el treball, la qual cosa permet operacions de desbastament de metalls durs assegurant al mateix temps una màxima estabilitat de l'eina.

Fitxa tècnica:

- CNC: Fanuc.

- Magatzem eines: 46 posicions.

- Carrera eix X : 700 mm.

- Carrera eix I: 565 mm.

- Carrera eix Z : 600 mm.

- Diàmetre màxim de tornejat: 350 mm.

- Dimensions taula: 600 x 600 mm.

- Potencia motora claveguera: 18 kW.

- Sistema canvio palet: sí.

- Unitats de mecanitzat: 2.

- Velocitat motor claveguera: 3.000 rpm.