Intermaher, S.A. - Centres de tornejat i fresatge

Mazak Hyper Quadrex

Centres de tornejat CNC: amb 2 capçals i 2 torres, superior i inferior

Fotografia de Centres de tornejat CNC
La Sèrie Hyper Quadrex està pensada per a treball de barra partint de diàmetres màxims de 65 mm. Disposa de dos capçals de tornear enfrontats i dues torres (superior i inferior). Tant la torre superior com la inferior disposen d'eix I. Normalment, la programació d'aquest tipus de màquines, que tenen molts eixos, resulta complexa. És necessària molta atenció per prevenir interferències. No obstant això, les màquines intel·ligents de Mazak inclouen les utilitats de programació del CNC Matrix, que simplifiquen enormement aquesta labor.

Es pot simular el mecanitzat, prevenir possibles col·lisions, etc. Per tot això, aquestes màquines poden utilitzar-se no solament per a grans sèries, sinó també per a lots petits.

Les màquines tenen una accessibilitat excel·lent per a l'operari. Tots dos capçals de tornear són integrats, donant una potència de 20 HP i 5.000 rpm el primer i 15 HP i 6.000 rpm el segon, utilitzant rodaments sobredimensionats per optimitzar la seva rigidesa. Les eines motoritzades disposen de 7,5 HP de potència. El diàmetre màxim de mecanitzat és de 300 a 344 mm.

Opcionalment, les màquines poden incorporar un manipulador per descarregar les peces acabades a l'exterior mitjançant una cinta transportadora, permetent un funcionament productiu continu desatès.