Delteco, S.A.U. - Centres de mecanitzat multifunció

Hermle C 50 U

Centres de mecanitzat de cinc eixos: peces de 2.000 kg de pes

Fotografia de Centres de mecanitzat de cinc eixos
El C 50 O d'Hermle, representada per Delteco, és un poderós centre de mecanitzat universal per al mecanitzat en 5 eixos/costats de components de fins a 2.000 kg de pes. És ideal per a la construcció de motlles i encunys (mecanitzat de 5 eixos simultanis d'alt dinamisme), tècnica de medicina (mecanitzat de materials difícils en un temps rècord), aeronàutica (compromís amb la perfecció), enginyeria mecànica (des de l'automatisme complet fins a un sistema de fabricació flexible), esports de motor (alta precisió amb una disponibilitat màxima) i indústria subministradora d'accessoris (dinàmic, precís i fiable).

Admet peces amb diàmetres màxims d'1.000 mm i una altura màxima de 810 mm, i té uns recorreguts X-I-Z d'1.000 x 1.100 x 750 mm, amb una acceleració lineal de 6 m/s2. Disposa de clavegueres d'alta tecnologia per a un fresat exigent.

Aquest centre de mecanitzat té una construcció en pòrtic modificada, amb accionament tandem per a una alta dinàmica de màquina en l'eix I. Té eixos lineals per sobre de la zona de treball, tres guies que expliquen cadascuna amb un seient de guia per aconseguir una admissió de força ideal i un panell de control ergonòmic abatible.

Disposa de carregador pick-up integrat en el cos basi per estalviar espai i té una zona de treball més gran en relació amb la superfície d'instal·lació.