Delteco, S.A.U. - Centres de mecanitzat multifunció

Hermle C

Centres de mecanitzat: per a eines, motlles, sèries petites i mitjanes

Fotografia de Centres de mecanitzat
La sèrie C concebuda per Hermle, representada per Delteco, no només cobreix amb els seus models el sector de la construcció d'eines i de motlles, sinó que s'aplica cada vegada més també amb gran èxit en la fabricació de sèries petites i mitjanes. Sempre que es requereixin flexibilitat, precisió i/o universalitat, es té la resposta adequada amb la sèrie C.

Aquesta família inclou diferents models, en funció de la grandària i dels requeriments de mecanitzat que es precisin: C20 -compacte-, C22 -flexible-, C30 -dinàmic-, C40 -dinàmic-, C42 -dinàmic- (i la versió Mill/Turn C42 O MT dynamic), C50 -potent- (i la versió Mill/Turn C50 O MT dynamic), C60 -gegant- (i la versió Mill/Turn C60 O MT dynamic) i C1200 -impressionant.

Fresat i tornejat en una subjecció; els models C 42 O MT dynamic, C 50 O MT dynamic i C 60 O MT dynamic de la sèrie MT inclouen una taula giratòria completament integrada, sense influir en el fresat de processos més exigents o en el fresat de 5 eixos simultani.

Gràcies a la combinació de l'eix giratori combinat (eix A) amb l'eix de la taula giratòria (eix C), poden dur-se a terme exigents processos de tornejat, així com processos de tornejat i fresat combinats. Fins i tot, en estar inclinada la taula, poden dur-se a terme tots els processos de tornejat. D'això es deriven possibilitats molt noves de mecanitzat, així com major flexibilitat d'utilització.