Intermaher, S.A. - Centres de tornejat i fresatge

Mazak Integrex e1850/V12 II

Centre de tornejat i fresat: per a peces de gran diàmetre

Fotografia de Centre de tornejat i fresat
El centre de tornejat i fresat model Integrex i1850/V12 de Mazak, comercialitzat per Intermaher, S. a., està indicat per mecanitzar peces de gran grandària.

És capaç de mecanitzar diverses cares gràcies a la integració de taula i capçal giratoris. El capçal de fresar trencada fins a 150° per al mecanitzat horitzontal, vertical i angular de múltiples cares i funciona a una velocitat màxima de 10.000 rpm amb una potència de 37 kW (50HP).

La taula disposa d'una velocitat de rotació de 250 rpm amb una potència de 45 kW (60 HP) i està dissenyada per tornear peces amb un diàmetre màxim de 2.350 mm.

El seu recorregut en l'eix X és de 3.055 mm, en l'eix I 1.850 mm i en l'eix Z d'1.800 mm amb una velocitat d'avanç ràpid de 40 m/min.

Incorpora el Mazatrol Matrix indicat per programar el tornejat, fresat i mecanitzat des del mateix centre de mecanitzat.

A més, el sistema i-Tower permet realitzar un seguiment continu de la planificació, incorpora funcions d'ajuda a l'operació de la màquina, sistema de recuperació ràpida d'estats d'alarma i reducció del temps improductiu, entre altres funcions.

Com a equipament opcional es pot incorporar en el model Integrex i1850/V12 un cambiador de pallet, ampliació del portaeines fins a 160 eines, sistema de mesura amb làser,...