Delteco, S.A.U. - Centres de mecanitzat verticals

Quaser MV-154APC/P

Centre de mecanitzat vertical: per a sèries mitjanes i llargues d'alta producció

Fotografia de Centre de mecanitzat vertical

El centre de mecanitzat vertical compacte model MV-154 APC / P d'alta velocitat i canviador automàtic de palets per a producció en sèrie. La base és d'una sola peça i l'estructura és de bancada rígida per a una velocitat de 40 m / min amb 0,5 G d'acceleració / desacceleració. Les elevades prestacions de l'eix principal com el nombre de revolucions i l'estructura en fosa en tots els seus components, com a base, carros i columna proporciona una rigidesa elevada que s'associa a una gran capacitat d'arrencada de ferritja en termes volumètrics i frontal d'acer inoxidable . Les dimensions de la taula són 800 x 500 mm i el curs eix X (moviment longitudinal de la taula) de 700 mm, curs eix Y (moviment transversal de la taula) de 500 mm i l'eix Z (moviment vertical capçal cargol) de 560 mm.

Està equipat amb control Fanuc 18I-MB, cargol (Weiss), amb una velocitat màxima de la claveguera de 12.000 rpm, magatzem d'eines de 48 posicions; encóder lineal absolut de 0,05 mm; generador d'impulsos manual remot; Eco-cooler; sistema de refrigeració, pistola de taladrina per a la neteja d'encenalls, extractor de ferritja, espiga de bufat d'aire, preparació del quart eix, sistema de refrigeració pel centre de l'eix 20 bar complet de dipòsit suplementari i sistema de filtrat.

La força d'amarratge és de 45.000 N mitjançant 4 cons els quals usen el mateix mecanisme des de la nostra gran experiència en centre horitzontal. El centre està fabricat amb atenció especial contra encenalls i inclou bufat d'aire en els cons de connexió i monitor de pressió d'aire contra cèrcols d'encenalls. Una porta operativa de gran dimensió que facilita la verificació de l'eina i la peça de treball. Les portes de 920 mm d'ample per a càrrega / descàrrega amb disseny superior obert per a peces de treball pesades.

Aquest centre té extractors bessons laterals i l'extractor principal a la part posterior per a la recollida d'un gran volum d'encenalls

L'encenall és extreta de la zona de treball per dos evacuadors de cargol sense fi que dipositen en un transportador elevador de xarneres per a l'evacuació al contenidor.