Delteco, S.A.U. - Robots específics per a la indústria del plàstic

Hermle C 40

Centre de mecanitzat compacte: d'alta velocitat

Fotografia de Centre de mecanitzat compacte
El centre de mecanitzat model C40 d'Hermle, empresa comercialitzada per Delteco, és d'alta velocitat amb cinc eixos simultanis. És de construcció de tipò cavallet modificada i integra tres eixos en l'eina, la qual cosa permet una dinàmica independent de la peça. És de construcció compacta i requereix poc espai. Compta amb una gran precisió de marxa, posicionament i durada.

El centre de mecanitzat ofereix un bon comportament de guia del travesser mitjançant el recolzo en tres punts i accionament central. La claveguera d'avanç i el sistema de mesurament de recorreguts es troben al costat del carro central. Disposa de control permanent de la posició i sistema de lubricació central automàtica d'escàs manteniment.

Incorpora una claveguera universal que aconsegueix les 18.000 rpm i la claveguera de màxima potència arriba fins a les 28.000 rpm, mentre que amb la claveguera d'alta velocitat aconsegueix fins a les 40.000 rpm. Disposa d'auministro d'aire, refrigerant i lubrificant en quantitats mínimes, individualment o en combinació, a través de la claveguera o des de fora. El canvi d'eines es realitza amb el procedimeinto pick-up i compta amb un magatzem anul·lar per 38 heramientas com SK 40, HSK A 63 o HSK I 40. A més, està integrat en el cos basi de la màquina.

Com a característiques tècniques, el model C 40 disposa d'un recorregut de l'eix X de 850 mm, un recorregut de l'eix I de 700 m i un recorregut de l'eix Z de 500 mm. Disposa d'una avanç ràpid lineal de X, I, Z de 45 m/min i d'una acceleració lineal de 6 m/s2.

Incorpora un magatzem per a una capacitat de 38 eines. A més, pot integrar control Heidenhain iTNC 530 o Siemens Sinumerik 840 D.