Delteco, S.A.U. - Centres de mecanitzat verticals

Quaser MV204II

Centre de mecanitzat: vertical i equipat amb CNC

Fotografia de Centre de mecanitzat
, Està fabricat en fosa d'acer extremadament robusta., Està fabricat en fosa d'acer extremadament robusta.emadamente robusta.000 mm en l'eix Y, la més àmplia existent entre els centres verticals de la mateixa clase.los centres verticals de la mateixa classe 020 mm, l'eix Y de 600 mm i l'eix Z de 610 mm.e I de 600 mm i l'eix Z de 610 mm.

El bastidor porta eixos a boles sobredimensionats de 45 mm de diàmetre, directament acoblats a servomotors AC Fanuc que aconsegueixen una ferma elevada precisió. Les guies lineals són tipus THK i estan greixades de per vida. La lubricació per oli és només per als eixos a boles. El seu mínim consum és de 3 l cada 90 dies, treballant 8 h.

A l'eix principal els rodaments segellats classe FAG P4S garanteixen un llarg temps de funcionament en condicions severes. Els quàdruples distanciadors llargs de 70 mm de diàmetre i 25 ° donen velocitat i rigidesa. Compten amb deformació tèrmica de l'eix minimitzada a un temps molt curt, com a conseqüència que el nivell de dilatació és el mateix en les direccions radial i axial, i més la dilatació s'estabilitza en 5 min.000 rpm, elevada potència 15 kW a rpm, elevat parell de 192 Nm i elevada rigidesa radial de 250 N / micres i axial de 350 N / micres. i elevada rigidesa radial de 250 N / micres i axial de 350 N/μm.200 mm per a la càrrega i descàrrega de peces grans, a més, d'una distància de 248 mm de la porta frontal a la vora de la mesa.distancia de 248 mm de la porta frontal a la vora de la taula. Disposa de càrrega i descàrrega manuals d'eina en una amplitud de 890 mm. Porta un compartiment per documentacions i eines manuals. Té el transportador d'encenall i potència del dispositiu de refrigeració connectats mitjançant endoll per facilitar els treballs de neteja. Incorpora una pistola de rentat molt potent, de 2,5 bar amb 60 l / min. Realitza la neteja de l'encenall durant el funcionament de la màquina. Compta amb un ampli dipòsit de lubricació, de 4 l, i de baix consum.

El magatzem estàndard d'eines és de 24 i és senzill i fiable i opcionalment pot ser de 32 posicions. El canvi d'eina a eina és en 2,5 s. La longitud de màxima de l'eina és de 300 mm i el pes màxim de l'eina és de 7 kg.

Possiblement es tracta del millor sistema de tractament d'encenalls. Les encenalls pesades són arrossegades per un transportador tipus cullera. Les encenalls lleugeres i petites s'evacuen a través de filtres de 1 mm i 0,5 mm per refrigerant i rentat, i un filtre final de 25 micres amb senyals d'alarma per a 20 bar TSC No cal preocupar-se del equilibri de fluid refrigerant entre dipòsits, només cal omplir el fluid refrigerant comprovant un nivell mecànic de lectura senzilla per l'evaporació normal de fluid.