Intermaher, S.A. - Centres de mecanitzat verticals

Mazak VTC- 800/30SR

Centre de mecanitzat: permet el mecanitzat de contorns i dissenys complexos en cinc eixos simultanis

Fotografia de Centre de mecanitzat

La màquina VTC- 800/30SR de Mazak és altament versàtil, dissenyada per produir una àmplia varietat de peces i per complir amb les actuals demandes de flexibilitat. Aquest model en concret disposa d'un eix X de 3.000 mm i un capçal basculant. Combinat amb una taula rotatòria opcional, el control Mazatrol Matrix permet el mecanitzat de contorns i dissenys complexos en cinc eixos simultanis. Aquesta màquina també disposa d'una opció de mecanitzat pendular que maximitza la productivitat mitjançant la divisió de la taula en parts iguals per permetre la càrrega/descarrega quan la màquina està funcionant. A més, les seves ràtios d'avanç de 50 m/min i una velocitat de claveguera de 18.000 rpm afegeixen noves cotes al funcionament d'aquesta màquina-eina.

La capacitat que ofereix aquest centre de mecanitzat li permet treballar amb molt diversos tipus de peces, inclosos aquells de gran complexitat de mecanitzat. A més, disposa d'una taula de 3.500 x 820 mm, amb una capacitat de càrrega de 2.500 kg.

Aquesta màquina destaca també per minimitzar el temps d'engegada, per comptar amb una opció de mecanitzat pendular que maximitza la productivitat, pel seu capçal basculant i per la seva capacitat de mecanitzat.

El model VTC-800/30SR de Mazak destaca per la seva versatilitat i flexibilitat. Ofereix alts nivells de precisió i productivitat i inclou un carregador, de 30 eines, que permet fins a 80 mm de diàmetre (130 amb les butxaques adjacents buides), així com 350 mm de longitud i un pes de 8 kg.

En el cas del capçal basculant, disposa d'un eix d'inclinació de ±110°, sent el mateix sistema que s'usa en la gamma de màquines multitarea Integrex de Mazak. Models que es caracteritzen per la seva precisió i repetibilidad millorades, gràcies al seu disseny sense backlash. Gràcies a aquest capçal basculant, és possible aconseguir una significativa reducció del temps dels processos de mecanitzat, així com un increment de la productivitat.