Boge Compresores Ibérica, S.L.U. - Assecadors industrials

Boge DS 75 hasta DS 1800

Assecador frigorífic: per a aire comprimit

Fotografia de Assecador frigorífic
L'assecador estàndard admet unes temperatures ambientis màxima i mínima de +50° +5 °C. Ha de deixar-se suficient espai lliure al voltant de l'assecador frigorífic per garantir una bona ventilació. S'ha d'instal·lar un col·lector de purgues dimensionament adequadament.

Des del model DS 120, el punt de rosada és indicat en la pantalla. Un fiable punt de rosada és essencial per aconseguir una alta qualitat d'aire comprimit i una reduïda pèrdua de càrrega, que permeti reduir la pressió generada pel compressor.

El R407. no és nociu per a la capa d'ozó, els materials reciclables i l'elevada eficiència energètica, ho converteixen en un producte modern i compatible amb el medi ambient.

Tots aquests models incorporen de sèrie un purgador de condensat amb regulació electrònica de nivell. Els models DS 75 i 95 munten un Bekomat 32. Des del DS 120 el purgador està muntat en l'evaporador (per a estalvi d'espai), obtenint-se major fiabilitat i eficiència.

L'extraordinàriament baixa pèrdua de càrrega d'aquests assecadors, permet disminuir la pressió de treball del compressor. Això estalvia 6% de cost energètic per cada bar que es redueixi la pressió del compressor. La sèrie DS economitza allí on existeix el major potencial.

Els assecadors frigorífic DS estan equipats amb:

Canonada de bypass

Refrigeració per aigua des del DS 220