Nidec Industrial Automation Iberia, S.A. - Nidec Drives - Dispositius per l'encesa de motors

Control Techniques Digistart CS

Arrancador per a motors d'inducció trifàsics: arrancadores suaus digitals

Fotografia de Arrancador per a motors d'inducció trifàsics
Digistart CS és un arrancador suau compacte per a motors de fins a 110 kW (200 A). L'arrancador suau Digistart CS ofereix completes funcions de protecció dels motors, amb una posada en servei ràpida gràcies a senzills commutadors giratoris.

El Digistart CS es troba entre els arrancadores suaus per rampa de corrent/corrent constant més compactes que hi ha disponibles. El contactor de derivació (bypass) incorporat elimina la dissipació tèrmica i les pèrdues d'energia mitjançant la connexió en derivació dels dispositius d'alimentació una vegada que el motor funciona a la velocitat màxima. D'aquesta manera, no es necessiten contactores de derivació externs, la qual cosa permet reduir la grandària dels panells, simplificar la instal·lació i utilitzar crestalleres sense ventilació. Digistart CS es poden muntar juntes i també en guies DIN fins a 60 A. Això és idoni quan es requereixen diversos arrancadores suaus, com en els centres de control de motors.

Digistart CS és un arrancador suau digital que es configura amb senzills commutadors giratoris. La posada en servei és fàcil, la qual cosa li permetrà tenir el sistema en funcionament amb rapidesa.

A més del contactor de derivació incorporat que permet estalviar espai, amb l'arrancador suau Digistart CS podrà obtenir la tensió de control directament de l'alimentació principal. Això significa que no es necessita alimentació externa, reduint així els costos i la grandària dels compartiments.