Incomimex, S.L. - Pinces i ganxos

RUD Power Point

Armelles per a volteig i manipulació: especials per al transport de motlles, matrius i encunys

Fotografia de Armelles per a volteig i manipulació
El fabricant alemany RUD, especialitzat en la fabricació d'armelles en acer d'alta resistència, ofereix la seva col·lecció d'armelles giratòries Power Point, que comercialitza Incomimex.

Entre els seus principals avantatges cal destacar el seu òptim disseny, que proporciona l'espai suficient per evitar el contacte involuntari dels ganxos, grilletes, cadenes, etc., amb la càrrega de manera que s'evita qualsevol dany a la peça mecanitzada.

A més, es connecten directament a qualsevol terminal ganxos, anella, garses de cable, eslingas de cadena i de polièster, etc., sense necessitat de cap element d'unió entre tots dos sistemes. Estan realitzats en acer aliat al CR, Ni i Mo, amb tractament tèrmic especial, i fabricats amb doble rodament de boles. Això els permet adaptar-se a qualsevol posició de tir sense reducció en la capacitat de càrrega. A més, són capaços de girar sota lar carrega de forma perfecta, sense estirades. El 100% dels components estan testats contra fissures per mitjà d'assaig de partícules magnètiques.

Aquest tipus d'armelles estan pensats per aportar la solució adequada en el volteig, manipulació i transport de motlles, matrius i encunys. Han estat dissenyats per evitar molts dels grans errors que se segueixen cometent encara en aquests sectors, errors que vénen principalment marcats per l'ús d'armelles galvanitzades DIN 580 en acer St 35. L'ús d'aquestes armelles no és molt aconsellable en les elevacions de càrregues en les quals existeixin tirs laterals i menys encara en els voltejos d'aquestes peces. Les armelles fixes adopten la posició de cèrcol de l'eslinga, provocant que es descargolin i generant una situació d'alt risc en la qual en armella no està recolzat totalment a la seva base. En aquesta situació, la tensió lateral doblegarà l'espàrrec de l'armella DIN 580, sobrepassant els límits de seguretat establerts per a les manipulacions de càrregues.