Pepperl + Fuchs, S.A. - Altres elements per a quadres i instal·lacions elèctriques

Pepperl + Fuchs

Armaris de control per a sistemes de pressurització i purga: kit bàsic per a Zona 2/22

Fotografia de Armaris de control per a sistemes de pressurització i purga
El kit bàsic representa una opció senzilla per a la construcció, de forma independent, d'un armari de control en Zona 2/22 ATEX al costat de la declaració del fabricador.

Els sistemes de pressurització i purga són un sistema de protecció simple i segura amb la qual, virtualment, qualsevol equip elèctric pot treballar en àrees perilloses.

Igual que per a la Zona 1/21, els armaris de control per a Zona 2/22 han d'estar especialment reforçats i provats per al seu ús amb sistemes de pressurització i purga.

La solució completa (kit bàsic) és una opció simple per a la construcció d'un sistema de pressurització que compleixi amb els estàndards per a Zona 2/22. Tots els components necessaris estan inclosos en el kit bàsic i els paràmetres necessaris han estat preajustados.

El kit compta amb un armari de control reforçat, un sistema totalment automàtic de pressurització amb control de la temperatura i una compensació automàtica de fugides.

Per a la Zona 2/22, s'utilitza un sistema de pressurització de la sèrie 5000Q totalment automàtic. El sistema compta amb un relé de tret de l'alimentació del sistema de pressurització fixat a 5A i una pantalla que permet l'entrada i recollida simple d'informació del sistema.