Circutor, S.A. - Analitzadors i comprobadors de xarxes elèctriques

Circutor

Analitzador de xarxes trifàsiques: equilibrades i desequilibrades

Fotografia de Analitzador de xarxes trifàsiques
Donada la clara imposició dels sistemes de control d'energia i eficiència energètica elèctrica per part dels usuaris industrials i terciaris, la tendència actual es basa en la visualització dels principals paràmetres elèctrics a través de programari Scada de supervisió i control, a fi de poder realitzar una adequada explotació i estudi de les dades energètiques obtingudes. Per aquest motiu Circutor llança al mercat el seu analitzador de Xarxes CVM-NET la relació de les quals qualitat preu és immillorable.

CVM-NET és un analitzador de xarxes per a la mesura de xarxes trifàsiques equilibrades i desequilibrades; dissenyat especialment per a la mesura de fins a 230 paràmetres elèctrics i la transmissió d'aquestes dades a través del bus de comunicació RS-485 amb protocol Modbus/RTU al Scada de supervisió.

L'equip està específicament dissenyat per optimitzar la seva potència en l'enviament d'aquests paràmetres, i la mesura en veritable valor eficaç (TRMS). L'analitzador està disponible per a la connexió de nous transformadors de corrent estàndard…/5A i tipus MC de Circutor (transformadors eficients amb sortida 250 mV).