Circutor, S.A. - Analitzadors i comprobadors de xarxes elèctriques

Circutor TR8-RS485/TR16

Analitzador de tensió: i corrent continua multicanal

Fotografia de Analitzador de tensió
En resposta a les necessitats amb que es troba el sector fotovoltaic a l'hora de conèixer el rendiment de les instal·lacions, Circutor ha desenvolupat una gamma de dispositius de control denominats TR8-RS485/TR16, que el seu objectiu és el control de fins a 8 strings fotovoltaics per a corrents en quadres primaris de protecció, o bé, en paral·lels de connexió. El producte es presenta en dues versions, un per a la mesura de corrents de fins a 25 A, i un segon per a la mesura de corrents fins a 100 o 200 A configurables, tots ells mesurats amb transformadors d'efecte Hall.

L'equip disposa d'una entrada per a la mesura fins a 1.000 V en corrent continu, i vuit entrades lliures de tensió, per a la detecció de l'estat lògic fins a vuit senyals procedents de camp (estat del seccionador, estat del protector de sobre tensió, etcètera).

Amb comunicació RS-485, opera mitjançant protocol de comunicació Modbus/RTU sent integrable en el SCADA de supervisió Power Studio Scada. La seva fàcil configuració a través del propi frontal, la seva robustesa, i la seva fàcil instal·lació en quadres ja existents, convertint-ho en un equip imprescindible per al control d'estacions fotovoltaiques.