Carboneras Internacional - Equips per l'alimentació de premses

G.P.A.

Alimentadors pneumàtics: disponibles en una àmplia gamma de models

L'empresa italiana G.P.A., representada per Carboneras Internacional, S.L., fabrica una àmplia gamma d'alimentadors pneumàtics.

Aquests alimentadors es caracteritzen per la seva eficàcia, la seva precisió, la seva fiabilitat i el seu fàcil muntatge i manteniment. La seva àmplia gamma de models permet abastar materials de diversos amples (fins a 1.500 mm); diversos espessors (fins a 6 mm) i altes velocitats d'alimentació (fins a 150 g/m.).

Els alimentadors pneumàtics G.P.A. compleixen totalment els requisits tècnics indicats per les vigents directives europees, especialment els de la Directiva de Màquines i els de la Directiva EMC, per la qual cosa són autocertificados CE.

Els principals avantatges dels alimentadors pneumàtics G.P.A so les següents:

a) s'adapten a diversos tipus de materials: fleixos, bandes, barres, filferros, tubs, perfils d'alumini, plàstic, fusta, teixit, paper, etc.

b) són fàcils de muntar i s'adapten a qualsevol màquina (premses excèntriques, hidràuliques o pneumàtiques, trepants, tronzadoras, etc.).

c) velocitat de treball elevada: l'alta força d'estrenyi de les mordasses (fixa i mòbil), l'elevada capacitat de les vàlvules, la precisió del sincronisme i les diverses possibilitats d'amortiment fan que la velocitat de treball aconsegueixi els 30 m/min.

d) precisió: usant l'alimentador correctament, el material avança amb una precisió de ±0,05 mm.

L'equipament de sèrie dels alimentadors pneumàtics G.P.A. està compost per un esquema pneumàtic o electroneumático de funcionament, en funció de l'aplicació:

- pas curt: la premsa mana a l'alimentador, (s'aplica quan la velocitat de l'alimentador és igual o major que la de la premsa).

- pas llarg: l'alimentador mana a la premsa, (s'aplica quan la velocitat de l'alimentador és inferior a la de la premsa).

- passos múltiples: l'alimentador realitza una seqüència determinada d'avanços i posteriorment li dóna un senyal elèctric a la premsa.

També va equipat de sèrie amb mordasses de membrana fixes i mòbils (amb forces d'estrenyi des de 300 donen fins a 800 donen) i columnes d'acer cromado i rectificades per on es desplacen les mordasses i un grup cilindre esmorteït. A més disposa com a equipament estàndard de corrons guia banda a l'entrada i la sortida de les mordasses, corró posterior suporti banda, dispositiu manual i automàtic per a l'obertura de la mordassa fixa (per poder treballar amb matrius progressives equipades amb centradores), platina de fixació de l'alimentador a la premsa i cárter de protecció fix en xapa perforada, amb obertura superior.

Carboneras Internacional, S.L. disposa en els seus magatzems de tots els accessoris i recanvis necessaris per al seu funcionament i el seu departament tècnic pot assessorar en qualsevol dubte o consulta que es desitgi aclarir.

L'òptima relació qualitat/preu faciliten el poder comptar amb milers d'alimentadors presents al mercat, els quals proporcionen òptimes referències.