Helmholz - Convertidors, adaptadors i altres equips per a xarxes i busos de comunicacions

Helmholz NETLink PRO Compact

Adaptadors: velocitats fins a 12Mbps

Fotografia de Adaptadors
Els adaptadors NETLink PRO Compact reuneixen flexibilitat i grandària petita.

Es connecten al Profibus amb el connector DB9 integrat. Amb el cable de 3 m inclòs en el lliurament es connecta el port RJ45 de l'adaptador a l'Ethernet. A més poden usar qualsevol cable CAT5 amb la qual cosa poden realitzar sense un altre component addicional connexions de fins a 100 metres. Un segon DB9 (femella) en la carcassa permet la connexió d'altres dispositius PB.

S'alimenten a través de la seva connexió al PLC o via 24VDC extern. En instal·lar-ho el driver s'integra automàticament en l'eina d'enginyeria S7. El conegut protocol RFC 1006 (ISO sobre TCP) es configura en la interfície web de manera senzilla, amb la qual cosa permet la comunicació amb moltes solucions estàndard programari, com a visualitzacions, servidors OPC, dispositius HMI, etc.

Suporten velocitats fins a 12 Mbps i fins a 32 canals de comunicació simultàniament oberts a MPI/PPI/Profibus. Detecten la taxa de bauds automàticament. La funció ‘single màster’ permet la connexió al bus a través de dispositius passius. Es pot restringir l'accés per TCP/IP amb funcions de seguretat.