Máquina Center, S.A. (MAQCENTER) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Máquina Center, S.A. (MAQCENTER)
Av. Antoni Gaudí, 192 - Pol. Ind. Rubí Sud
08191 Rubí (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑936972726  
🖷:  +34‑936972930
w:  www.maqcenter.com
Distribuïdor de màquines-eina

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Máquina Center, S.A. (MAQCENTER)

La tecnologia més avantguardista per a la indústria i el servei més cuidat es conjuguen en MAQUINA CENTER, S.A.

En MAQUINA CENTER, S. a. hem adquirit el compromís d'oferir a la indústria vinculada amb la transformació de metalls tota la nostra col·laboració per aconseguir els màxims resultats. Assegurances de poder ajustar-nos a les seves necessitats, el seu taller, la seva línia de producció.

Oferim instal·lacions "clau en mà" on s'inclou: utillatges d'amarri de peces, utillatges d'amarri d'eines, presa de mesures, dispositius automàtics de càrrega i descàrrega, control de vida de les eines, sistemes de control d'equilibrat, etc…

MAQUINA CENTER, S. a. disposa d'una sòlida organització comercial per a la comercialització de màquines d'alt i contrastat prestigi a nivell mundial.

MAQUINA CENTER, S. a. ha adquirit un profund coneixement en l'aplicació de les noves tecnologies del mecanitzat i manté una estreta i permanent relació amb el centre tècnic de les seves representades per satisfer professionalment les demandes de tot tipus de clients.