Iberfluid Instruments, S.A. - Mesuradors de temperatura i humitat (termohigròmetres)

Hygroflex-8

Transmissor industrial: d'humitat relativa i temperatura

Fotografia de Transmissor industrial
Iberfluid ofereix al mercat espanyol el transmissor industrial d'humitat relativa i temperatura Hygroflex-8. Aquest model es posiciona com el transmissor de més alta gamma que dit fabricant disposa en la seva línia d'equips industrials.

L'Hygroflex-8 és ideal per a aplicacions que requereixin un mesurament precís de la humitat i la temperatura, en indústries tan diverses com la farmacèutica, alimentària, paperera o d'impressió, meteorologia, agricultura, arqueologia, càmeres climàtiques, etc.

La seva amplio rang de funcionament (-100 a 200 °C i 0 a100% H.R.) i les seves avançades prestacions, converteixen a l'Hygroflex-8 en un transmissor universal per a qualsevol procés industrial. Amb un sol transmissor, l'Hygroflex-8 permet solucionar les aplicacions que fins ara requerien de 2 transmissors convencionals més un controlador.

La precisió aconsegueix el ±0,8% en humitat relativa i ±0,1 °C en temperatura, amb una estabilitat a llarg termini immillorable i una gran resistència química del sensor.

Tots els càlculs psicométricos estan disponibles: humitat absoluta, punt de va ruixar, punt de gebre, entalpia, humitat específica, etc.

L'equip pot subministrar-se per a muntatge mural, muntatge en conducte o bé amb cables incorporats per a connexió de sondes remotes. El display retroiluminado i el teclat frontal s'ofereixen com a opció.

Permet la connexió simultània de 2 sondes ja sigui directament sobre equip o mitjançant cables d'extensió. A més, ofereix la possibilitat de connectar sondes analògiques de qualsevol magnitud física (pressió, velocitat d'aire, etc.). El propi transmissor disposa de l'opció d'alimentació per a aquestes sondes.

El seu funcionament en combinació amb les sondes digitals Hygroclip-2 permet reduir al mínim els períodes de manteniment i calibratge. En qüestió de segons, pot substituir-se la sonda a calibrar per una sonda ja calibrada prèviament, sense afectar al funcionament de l'equip. Gràcies a la tecnologia Airchip 3000, el calibratge i l'ajust dels sensors, queden emmagatzemats en la pròpia sonda.

Compleix tots els requisits de la indústria farmacèutica i alimentària quant a seguretat de dades. Conforme a FDA CFR 21 part 11 i GAMP4.

Els senyals de sortida analògiques són programables via programari: 0/4…20 dt., 0…1/5/10Vdc, permetent, a més, comunicació en xarxa via Ethernet o RS-485.

Incorpora la funció datalogger amb 10.000 punts de memòria per a cada canal. La configuració i la descàrrega de dades es gestionen connectant el transmissor al PC, mitjançant el programari Rotronic HW4 o bé mitjançant el teclat frontal (opcional).

L'equip disposa de 4 relés programables individualment, en funció de qualsevol paràmetre (humitat, temperatura, entrades analògiques, etc.). Ésto permet el seu funcionament com a controlador d'un procés industrial. Les alarmes poden ser audibles, visuals i fins i tot via email.

Inclou la possibilitat d'alimentació a 230Vac i aïllament galvànic com a opció.