Máquina Center, S.A. (MAQCENTER) - Torns frontals

Okuma LFG150

Torn frontal: d'alta rigidesa i precisió

Fotografia de Torn frontal
El torn frontal model LFG150 d'Okuma, que distribueix Màquina Center, S. a., disposa de solucions específiques per a l'alta producció. Integra dos capçals frontals amb un carregador tipus Gantry integrat que permet realitzar automatitzacions de producció de dues fases: una en una claveguera i una altra, en l'altre. També permet realitzar funcions independents en cadascun de les clavegueres.

Del model LFG150 cal destacar la seva altíssima rigidesa i precisió. Es tracta d'una màquina desenvolupada amb el concepte TFC (Termo Friendly Concept) que permet garantir precisió absoluta sota variacions grans de temperatura ambienti. A més, ofereix cicles curts de mecanitzat donada la seva gran rapidesa d'operació, així com de la gran velocitat del carregador incorporat. És una màquina compacta i equipada amb el control OSP-200.

Com a dades tècniques, la LFG150 disposa d'un diàmetre màxim de mecanitzat de 150 mm i una longitud màxima de mecanitzat de 155 mm. La velocitat de la claveguera és de 4.500 rpm i una torreta Tipus V12/Multifunció V12. La motora claveguera comptes amb una potència d'11/7,5 x 2 kW. Per la seva banda, el carregador disposa de tres eixos control i accepta una grandària de peça d'un diàmetre de 150 x 80 mm.