Dematic Logistic Systems, S.A. - Manipulat d'envasos i embalatges

Dematic Amcap

Sistemes de paletización automàtica d'alt rendiment: per a caixes mixtes

Fotografia de Sistemes de paletización automàtica d'alt rendiment
Amcap és un sistema d'alt rendiment per la paletización automàtica de caixes mixtes, que satisfà les últimes i més exigents demandes de les empreses, especialment en les indústries minoristes, d'alimentació i beguda i de fabricació.

Característiques:

- Gràcies al seu sofisticat braç, l'AMCAP pot manipular més de 10.000 productes diferents, com a caixes petites, llaunes i flascons en safates de cartró, caixes obertes o tancades, begudes, i fins i tot sacs o rotllos de paper, grans i inestables.

- El disseny del mòdul permet una taxa de paletización molt alta. El cicle d'alimentar, agafar i col·locar productes aconsegueix un excel·lent nivell de producció. La paletización continua fins i tot mentre es canvien els palets. Aquest sistema treballa a molta més velocitat que un operari, i supera a tots els altres sistemes automatitzats.

- El programari intel·ligent calcula com crear els palets conforme a les necessitats del client. Calcula la seqüència d'apilamiento a partir de dades mestres tals com les dimensions externes, el pes, les mercaderies i els grups d'embalatge. El Multishuttle de Dematic envia els productes en la seqüència correcta per a una comanda específica.

- El sistema integra l'enfardado de palets. Les capes s'enfardan automàticament conforme s'apilen en el palet. D'aquesta forma els palets queden completament enfardados, la qual cosa assegura l'estabilitat i seguretat en el seu transport.

- El programari intel·ligent determina la seqüència de paletización, la qual cosa augmenta la densitat i l'altura dels palets, reduint els costos per transport.

- Aquests sistemes consten de diversos mòduls principals provats i testats, que poden combinar-se de diferents formes per adaptar-se a les necessitats específiques de cada client.